جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکتری سال 1401

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سال 1401

ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت قبولی شما در دانشگاه بوعلی سینا به اطلاع می رساند : ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان دکتری به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه گلستان دانشگاه بوعلی سینا و ثبت نام حضوری از طریق دانشکده محل قبولی صورت خواهد گرفت .

زمان ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان از ساعت 8 صبح مورخ 18 شهریور 1401 لغایت پایان روز مورخ 21 شهریور 1401 می باشد .

مراحل و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان به شرح زیر می باشد :

الف : ثبت نام غیرحضوری: از طریق سامانه گلستان دانشگاه بوعلی سینا به نشانی https://golestan.basu.ac.ir  صورت می گیرد.

تذکر : جهت اطلاع از نحوه ورود به سامانه گلستان بر روی لینک زیر کلیک نمایید :

ب : ثبت نام حضوری : در زمان حضور دانشجویان در دانشگاه متعاقبا اعلام خواهد شد .

مدارک لازم جهت ثبت نام غیرحضوری :

1. بارگذاری عکس پرسنلی
  • عکس پرسنلی با زمینه سفید با فرمت jpg  و حداکثر ظرفیت 250kb
  • از آنجائی که از عکس ارسالی جهت کارت دانشجویی استفاده خواهد شد لذا از بارگذاری عکس های فاقد کیفیت و نامناسب خودداری شود.
  1. بارگذاری تمام صفحات شناسنامه با فرمت jpg  و حداکثر ظرفیت 250kb
  2. بارگذاری اصل کارت ملی با فرمت jpg  و حداکثر ظرفیت 250kb
  3. بارگذاری مدارک تحصیلی: شامل اصل مدارک مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با فرمت jpg  و حداکثر ظرفیت  250kb( کلیه مدارک تحصیلی پذیرفته شدگان می بایست بر اساس شرایط اختصاصی دفترچه راهنمای ثبت نام در آزمون دکتری سال 1401 باشد)
  • تاریخ فراغت از تحصیل کلیه پذیرفته شدگان باید حداکثر تا 31 شهریور 1401 باشد در غیر این صورت قبولی پذیرفته شده لغو خواهد شد.
  • پذیرفته شدگانی که دانش آموخته مقطع کارشناسی ناپیوسته می باشند لازم است مدرک تحصیلی مقطع کاردانی خود را نیز ارسال نمایند.
  • پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشد خود نمی باشند ، لازم است اصل فرم درج شده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور ( فرم مخصوص پذیرفته شدگان آزمون ورودی دکتری سال 1401 مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور را تکمیل  ( فرم پیوست 1 ) و پس از تایید دانشگاه قبلی خود نسبت به ارسال آن اقدام نمایند. لازم به ذکر است گواهی مذکور حتما باید با عنوان دانشگاه بوعلی سینا با ذکر رشته تحصیلی، مقطع ، تاریخ دانش آموختگی و مهر و امضاء شده باشد.
  1. بارگذاری وضعیت نظام وظیفه (جهت آقایان) : پذیرفته شدگان برحسب وضعیت نظام وظیفه خود بر اساس جدول زیر باید نسبت به بارگذاری مدرک نظام وظیفه خود اقدم نمایند :

وضعیت پذیرفته شده

نوع مدرک ارسالی به عنوان مدرک نظام وظیفه

پذیرفته شدگان دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت از خدمت

بارگذاری تصویر  اصل کارت پایان خدمت  یا کارت معافیت هوشمند

کارکنان متعهد خدمت در سازمان ها و یا وزارت خانه ها و کارکنان پایور شاغل در نیروهای مسلح

بارگذاری گواهی اشتغال به خدمت  به صورت رسمی  با ذکر موافقت با تحصیل در مقطع دکتری

طلاب دینی دارنده مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری

بارگذاری معافیت تحصیلی معتیر حوزی و نامه موافقت با تحصیل همزمان در حوزه و  دانشگاه از حوزه علمیه

سایر پذیرفته شدگانی که شامل شرایط بالا نمی باشند .

*بارگذاری رسید درخواست معافیت تحصیلی از طریق سامانه خدمات اینترنتی وظیفه عمومی به نشانی https://sakha.epolice.ir/

*  طبق دستورالعمل سازمان وظیفه عمومی ناجا پذیرفته شدگان فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت لازم است نامه لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد دریافت نموده و از طریق سامانه ذکر شده نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی مقطع دکتری خود اقدام نمایند و رسید آن را به عنوان مدرک نظام وظیفه به دانشگاه محل قبولی ارائه نمایند . لازم به ذکر است در صورت عدم ارائه رسید معافیت تحصیلی امکان تایید ثبت نام وجود نخواهد داشت .

1. واریز مبلغ 900000 ریال برای صدور هزینه کارت  دانشجویی و خدمات آموزشی
  2. کلیه پذیرفته شدگان دوره شبانه لازم است به صورن علی الحساب مبلغ  6,000,000 ریال به عنوان پیش پرداخت شهریه از طریق سامانه گلستان در موعد ثبت نام غیرحضوری پرداخت نمایند.

تذکر : کلیه وجوه پرداختی فقط صورت اینترنتی و از طریق سامانه گلستان دانشگاه بوعلی سینا پرداخت گردد. لذا خواهشمند است از پرداخت شهریه به صورتی فیش بانکی و ... خودداری گردد.

1. جدول شهریه دانشجویان دکتری 1401 دوره نویت دوم(شبانه) به شرح جدول ذیل می باشد.

نوع شهریه

نوع درس

رشته های علوم انسانی

سایر رشته ها

ثابت

46,023,862

54,391,837

متغیر

(به ازای هر واحد)

نظری

12,551,963

13,946,625

عملی

14,643,956

16,735,950

رساله

16,735,950

22,314,600

مبالغ بر حسب ریال می باشد.

1. در صورت عدم بارگذاری هر یک از مدارک تحصیلی مذکور و یا عدم تکمیل فرم های ثبت نام امکان تایید پذیرش و انتخاب واحد برای دانشجو نمی باشد لذا خواهشمند است در تکمیل فرم ها و  بارگذاری مدارک دقت لازم به عمل آید. جهت اطمینان از تکمیل مراحل ثبت نام ، گواهی پذیرش غیرحضوری از سامانه را دریافت نمایید .
  2. خواهشمند است به منظور اطلاع رسانی دقیق ، حتما در درج شماره تماس خود  در فرم های ثبت نام دقت لازم را به عمل آید . در صورت درج شماره تماس های غیرواقعی و یا اشتباه عواقب آن برعهده دانشجو  می باشد .
  3. عدم ثبت نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می گردد .

ب : ثبت نام حضوری :

• طبق دستورالعمل های سازمان سنجش آموزش کشور و همچنین سازمان امور دانشجویان کلیه پذیرفته شدگان لازم است نسبت به ارائه اصل مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد خود به دانشگاه محل تحصیل اقدام نماید  لذا کلیه پذیرفته شدگان لازم است  در موعد ثبت نام حضوری نسبت به  تحویل اصل مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد خود اقدام نمایند .

ج : زمان و نحوه شروع کلاس ها :

• شروع کلاس ها از تاریخ 27 شهریور 1401 می باشد .
  • انتخاب واحد نیمسال اول  توسط امور آموزشی دانشکده محل تحصیل صورت خواهد گرفت .
  • در صورت تایید ثبت نام ، شماره کاربری ورود به سامانه گلستان به شماره دانشجویی تغییر پیدا خواهد کرد .

آدرس کوتاه :