فراخوان انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه کشوری

کد خبر: 7927    1396/03/21

« اطلاعیه انتخاب اعضاء هیأت علمی نمونه کشوری »

با توجه به اینکه همه ساله طی مراسمی که در هفته معلم برگزار می­گردد از اعضاء هیأت علمی نمونه کشوری با حضور ریاست محترم جمهوری و سایر مقامات کشور تجلیل به عمل می­آید، به پیوست دستورالعمل و فرم­های مربوط به «انتخاب اعضاء هیأت علمی نمونه» جهت اطلاع و اقدام لازم از سوی اعضاء محترم هیأت علمی شاغل در دانشگاه بوعلی­سینا ایفاد می­گردد.

اعضاء محترم هیأت علمی که تمایل به شرکت در این فراخوان را دارند خواهشمند است ضمن مطالعه «دستورالعمل نحوه انتخاب اعضاء هیأت علمی نمونه کشوری» فرم­های تکمیل شده (با فرمت Word) را به همراه سایر مستندات حداکثر تا تاریخ 31 خردادماه سالجاری به دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه تحویل فرمایند.

در صورت نیاز به راهنمایی و توضیحات لطفاً با دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه به شماره 38380702 تماس حاصل فرمائید.

دانلود دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه کشوری

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 38695-65178   تلفن: +98-81-38381601-10