برگزاری پنجـاه و يكميـن اجـلاس سراسـري معاونان آموزشـي و تحصـيلات تكمـيلي دانشگاه‌هاي كشور در دانشگاه بوعلی سینا

کد خبر: 16105    1397/05/21

پنجـاه و يكميـن اجـلاس سراسـري معاونان آموزشـي و تحصـيلات تكمـيلي دانشگاه‌هاي كشور در روزهاي شنبه 10 و يكشنبه 11 شهريور ماه 1397 با حضور سران آموزش عالي كشور و همچنين شركت معاونان آموزشي دانشگاه‌های سراسر كشور برگزار خواهد شد. بر اساس اعلام معاونت محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اجلاس 51 به دلایل مختلف از حساسیت و اهمیت راهبردي براي نظام آموزش عالی کشور برخوردار است که در صدر آن ارایه برنامه هاي اجرایی و توسعه مهارت افزایی و ارتقاي توان اشتغال‌پذیري دانشجویان دوره کارشناسی می‌باشد. در این اجلاس اثرگذار،  دانشگاه‌ها برنامه‌هاي ویژه خود در خصوص مهارت افزایی و ارتقاي توان اشتغال‌پذیري را تدوین و ارائه نموده تا مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 38695-65178   تلفن: +98-81-38381601-10