ارزش یابی اساتید در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رسند : ارزشیابی اساتید از تاریخ 1399/10/27 لغایت 1399/11/03 از طریق سامانه گلستان صورت خواهد گرفت  لذا خواهشند است در موعد تعیین شده نسب به ارزش یابی اساتید اقدام فرمایید . در این خصوص موارد زیر به اطلاع می رسد :

- درصورت عدم ثبت ارزش یابی اساتید انتخاب واحد نیمسال بعدی با تاخیر برای دانشجو فعال خواهد شد .

- نظرات و امتیازهای ثبت شده توسط دانشجو در سیستم محرمانه بوده و به هیچ عنوان اساتید از نحوه امتیازدهی فردی دانشجویان مطلع نخواهند شد .

- با توجه به برگزاری کلاس ها به صورت مجازی در نیمسال جاری دو نوع نظر سنجی با عناوین  " ارزشیابی مدیر گروه توسط دانشجویان " و " ارزیابی تاثیر کلاس های همزمان و ناهمزمان ( آنلاین و آفلاین ) " علاوه بر ارزشیابی اساتید در سامانه گلستان در نظر گرفته شده است .